Betalingsterminaler til ethvert behov

iWL250

Med IWL 250 Mobile betalingsterminal, er du sikret hurtig transaktion på en pålidelig og brugervenlig betalingsmetode. For at sikre dette, indeholder alle betalingsterminaler i nets Mobile 200-serie.

Med iWL 250 Mobile betalingsterminal, er du sikret hurtig transaktion på en pålidelig og brugervenlig betalingsmetode. For at sikre dette, indeholder alle betalingsterminaler i Mobile 200-serie, Nets Technology software.

Desuden har betalingsterminalerne et kompakt design med tydelige display, og er de mest letanvendelig betalingsterminaler på markedet. Dette er en fordel for dig, der skal have en betalingsterminal med ud til kunden.

De sikre og brugervenlige terminaler fra Mobile 200-serie, anvender GPRS mobilkommunikation, som er den mest optimale transaktion til lave priser. Betalingsterminalerne kan anvendes i timevis, da batteriet har høj ydeevne. Ved behov for opladning medfølger der en bordlader. Anvendes betalingsterminalen primært i bilen er dette muligt ved hjælp af en bil-lader.

 

Fordele ved de to betalingsterminaler fra Mobile 200-serien:

  • Altid opdateret sikkerhedsgodkendt software
  • Kompakt design
  • Ergonomisk taster med lys
  • Tydeligt display
  • Farvedisplay
  • Understøtter Contactless
IWL250 terminal
Kassesystem til butik

Vi har betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Med vores brugervenlige, effektive og fleksible kassesystem sikres en hurtig betjening af restaurantens gæster. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Vores velfungerende, fleksible og yderst brugervenlige kassesystem sikrer en hurtig og effektiv betjening i baren. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Vores intuitive og skræddersyede kassesystemer, kombineret med vores funktionelle og stabile betalingsterminaler sikrer driften i detailbranchen.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Udvalgte kunder

the old irish pub
ringkoebing skjern museum
hvide hest logo
far til 4 logo
den graa hal
dan bo moebler logo