Way2Pay tilbyder

Køb og salg af brugte terminaler

Hos Way2Pay synes vi det er vigtigt, at elektronik skal holde i så lang tid som muligt. Det gælder også terminaler. Derfor køber og sælger vi brugte kasseterminaler og betalingsterminaler, i stedet for at kassere dem.

Spar penge ved at købe brugt

At investere i en samlet betalingsløsning kan være en stor udgift for enhver forretning. Hos Way2Pay har du dog mulighed for at købe dit udstyr brugt og dermed spare penge.

At købe kasseterminaler og betalingsterminaler brugt kan også være oplagt, hvis din forretning har brug for ekstra terminaler til særligt travle perioder eller blot som backup, men samtidigt ikke har behov for at disse ekstra terminaler skal være nye.

Alle vores terminaler er fuldt funktionsdygtige og vi yder naturligvis den samme rådgivning og support som ved køb af fabriksnyt udstyr.

Udover at spare penge ved at købe brugte betalingsterminaler og kasseterminaler, bidrager du også positivt til klimaet. Jo flere brugte terminaler vi kan få ud at leve, jo færre nye terminaler er der behov for at producere. 

POS

Sælg dine brugte terminaler til os

Hvis din forretning har overskydende betalingsterminaler på lager som I ikke længere skal benytte, kan I sælge dem til os. Vi opkøber brugte betalingsterminaler, gør dem i stand og får dem ud at leve i andre virksomheder der kan bruge dem. Du undgår dermed at din forretning brænder inde med dyrt indkøbt udstyr som blot mister værdi hver måned uden at være i brug.

Det samme gør sig gældende, hvis din forretning skal lukke og du derfor ligeledes har betalingsterminaler du har behov for at få solgt.

betalingsterminaler
iCT250 terminal

ICT250

Countertop betalingsterminaler er for dig der ønsker en enkel betalingsmetode, som nemt og hurtig kan tilsluttes en stikkontakt. Disse betalingsterminaler er de mest anvendeligepå markedet.

IWL250 terminal

IWL250

Nets’ Mobile betalingsterminal, er du sikret hurtig transaktion på en pålidelig og brugervenlig betalingsmetode.

ipp350 betalingsterminal

IPP 350

Nets’ to-delte betalingsterminal er ideel til butikker, hvor kunde og ekspedient er adskilt af f.eks. en glasluge eller en niveaudelt disk. Kortbetalinger udføres hurtigt, selv under spidsbelastninger

Verifone VX 690 betalingsterminal

VX 690

Verifones VX 690 er en kraftfuld mobil terminal med nyeste 3G, WiFi og Bluetooth teknologi. VX 690 giver forretningsdrivende uhørt fleksibilitet når de er på farten.

VX680 terminal

VX 680

Denne lille og hurtige betalingsterminal er skræddersyet til forretninger, butikker og restauranter.

VX820 terminal

VX 820

Verifones VX 820 er en hurtig, stabil og kraftfuld betalingsterminal med et stort farve display og tydeligt tastatur.

VX520C betalingsterminal

VX 520 COLOR

Denne terminal har en fantastisk ydeevne, brugbare funktioner, kompromisløs sikkerhed, og så er den utrolig hurtig. VX 520 Color er blevet opgraderet med en 2,8” farveskærm

Yomani betalingsterminal 2-delt

YOMANI

Den 2-delte Yomani er driftssikre og hurtige terminaler til butikker og forretninger med mange daglige transaktioner. Det unikke design og de smarte features giver dig en stilfuld og moderne

En løsning der passer dig

Lad os rådgive dig til et kasse- og betalingssystem der passer perfekt til din forretning. Ingen forretninger er ens, og derfor vil vi altid skræddersy en løsning særligt til dig.

Udvalgte kunder

the old irish pub
ringkoebing skjern museum
hvide hest logo
far til 4 logo
den graa hal
dan bo moebler logo