Betalingsterminaler til ethvert behov

Desk3500

Desk3500 terminalen er den næste generation af fremtidssikrede betalingsterminaler fra Nets. Den passer ind overalt og giver dig nem og effektiv betalingshåndtering. Den understøtter hurtig udskrivning, NFC, har baggrundsbelysning m.m.

Den stationære Ingenico Desk3500 betalingsterminal er terminalen til brug direkte på disken. Den giver en fremtidssikret dækning af dine daglige behov, passer ind overalt og giver dig nem og effektiv betalingshåndtering. Betalinger klares hurtigt og nemt direkte på salgssteder med hurtig udskrivning, tydeligt markeret NFC-område (kontaktfri betaling) og skærm og taster med baggrundsbelysning. Den er klar til turister og understøtter populære turistkort som eksempelvis Discover, Diners Club, JCB og UnionPay. Du kan også øge omsætningen ved at tilbyde turister mulighed for valutakonvertering direkte på terminalen.

 

Fordele ved Desk3500 terminalen:

  • Lille terminal, stor performance
  • Forbindes via kassesystem eller ethernet
  • Indeholder smarte features bl.a. farvedisplay med touch screen og indbygget NFC kontaktøs læser, der gør det muligt at betale kontaktløst uden PIN-kode
  • Terminalen kan opsættes med alle de kendte funktioner, bl.a. håndtering af gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, hotel & restaurant konfiguration, manuel indtastning.
Ingenico Desk3500 betalingsterminal
Kassesystem til butik
Tekniske data
Processor
Hukommelse
Display
Kommunikation
Printer
Strøm
Dimensioner
Kundedel/ekspedientdel
Cortex A5
256MB Flash, 128MB RAM)
2,8" QVGA (320 × 240) farvedisplay
WiFi, Ethernet
Integreret termisk printer
24W
187 mm × 82 mm × 68 mm (LxBxH)

Vi har betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Med vores brugervenlige, effektive og fleksible kassesystem sikres en hurtig betjening af restaurantens gæster. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Vores velfungerende, fleksible og yderst brugervenlige kassesystem sikrer en hurtig og effektiv betjening i baren. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Vores intuitive og skræddersyede kassesystemer, kombineret med vores funktionelle og stabile betalingsterminaler sikrer driften i detailbranchen.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Udvalgte kunder

the old irish pub
ringkoebing skjern museum
hvide hest logo
far til 4 logo
den graa hal
dan bo moebler logo