Betalingssystemer og support på bølgelængde

Om Way2Pay

Way2Pay forsyner erhvervslivet med stabile kasse- og betalingssystemer. Med vores dybdegående kendskab til forskellige branchers behov, udvikler vi skræddersyede løsninger der tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed.

En familieejet virksomhed med mange års erfaring og kunderne i fokus

Way2Pay er en familieejet virksomhed der forsyner erhvervslivet med stabile, intuitive og skræddersyede kasse- og betalingssystemer. Vi lægger vægt på at skabe nære og langvarige forbindelser til vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder, at når vi sælger et kassesystem er det ikke afslutningen på en handel, men begyndelsen på en tæt relation, hvor vi yder rådgivning og support uden ekstra beregning.

Alle vores løsninger skræddersyes til den enkelte kunde, hvad enten det er en restaurant, café, natklub, bar, et event eller detail. Vi ved nemlig, at alle virksomheder har forskellige behov – så vores betalingsløsninger er specielt udviklet til at understøtte disse.

Rådgivning og support

Det er helt centralt for os, at vi er på bølgelængde med dig som kunde, din forretning, og dit behov for support. Som kunde skal du føle dig velkommen til at tage kontakt til os, når teknikken udfordrer eller du har spørgsmål. Vi kan garanteret hjælpe hurtigt.

Vi er nemme at få fat på, når du har behov for hjælp. Ofte vil vi kunne hjælpe dig via telefonen, og løser det ikke problemerne, kommer vi naturligvis ud til dig.

Vi mener ikke, at man bør få en masse ekstraregninger for service og support på det udstyr vi leverer. Hvis vores produkter driller, er det naturligvis vores ansvar at få det til at fungere igen.

 

kortterminal
Kassesystem til restauranter

Teamet

Susanne
Susanne Bigom

Indehaver & Grundlægger

Christian edited2
Christian Bigom

Direktør

Patryk edited
Patryk Czarnecki

Quality Assurance & IT

Betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Vores software er udviklet med udgangspunkt i mange års samarbejde med travle restauranter. Gennem et indgående kendskab til driften er vi ajour med de krav, der stilles til funktionaliteten i et godt kassesystem, som kan kommunikere præcist mellem bar, køkken og gulv.
.

Nemt overblik med bordstyring

Split regninger i flere dele

Bar- og køkkenprint

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Takket være vores software- og hardwareløsning har du et hav af muligheder for at tilpasse vores sytem til dine behov. Du kan bl.a. printe garderobemærker og armbånd, og hvis din forretning kører med kampagner som f.eks. Happy Hour, kan dette også nemt sættes op, så du har alle salgsmuligheder åbne i din forretning.

Garderobe- og armbåndsprint

Kampagneopsætning

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Med vores kassesystem kan du nemt oprette og skanne varer med stregkoder eller PLU-numre, og takket være adgangen til backoffice kan du se alle salgsdata fra dine forretninger, ændre varepriser, ændre knapper på kassen, oprette nye medarbejdere og meget mere, uden at skulle være fysisk til stede i butikken.

Scanning af stregkoder

PLU-indtastning

Backoffice

Udvalgte kunder

Gastrome 1125x775 1
kronborg cafe fiskehus
1733 960x560 1
Divina 200x197 1
christiania logo
Danbo 1328x500 1
Masken bar 1448x1448 1
Kaffeblomst 1100x450 1