Betalingsløsninger på bølgelængde

Nye betalingsterminaler

Vi har et bredt sortiment af både mobile- og integrerede betalingsterminaler der passer til enhver branche.
Køb eller lej dine nye betalingsterminaler hos Way2Pay og få en skræddersyet løsning der er tilpasset din virksomheds behov.

Ingenico Desk3500 betalingsterminal

Desk3500

Fremtidssikret betalingsterminal fra Nets. Den passer ind overalt og giver dig nem og effektiv betalingshåndtering. Den understøtter hurtig udskrivning, NFC, har baggrundsbelysning m.m.

Ingenico Move3500 betalingsterminal

Move3500

Fremtidssikret betalingsterminal fra Nets. Det er den mobile og trådløse terminal der tager din forretning og betalingshåndtering til det næste niveau, med sine mange forbindelsesmuligheder og alsidige brug.

Ingenico Lane3000 betalingsterminal

Lane3000

Fremtidssikret betalingsterminal fra Nets. Det er den perfekte løsning til forretninger med stor omsætning, der kræver både nemmere kundeinteraktion og nemmere administrationsprocesser.

Skræddersyede betalingssystemer og support – på bølgelængde

Way2Pay har mange års erfaring i at forsyne restaurationsbranchen med stabile kasse- og betalingssystemer. Med et indgående kendskab til branchens forskelligartede drift og behov kan vi rådgive og levere skarpe, skræddersyede løsninger.

Vi lægger vægt på at skabe nære og langvarige forbindelser til vores samarbejdspartnere. Når vi sælger et kassesystem med tilhørende betalingsterminaler er det ikke afslutningen på en handel, men starten på et tæt relation, hvor vi yder hjælp og support uden overraskende ekstra beregning.

betalingsterminal

Betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Vores software er udviklet med udgangspunkt i mange års samarbejde med travle restauranter. Gennem et indgående kendskab til driften er vi ajour med de krav, der stilles til funktionaliteten i et godt kassesystem, som kan kommunikere præcist mellem bar, køkken og gulv.
.

Nemt overblik med bordstyring

Split regninger i flere dele

Bar- og køkkenprint

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Takket være vores software- og hardwareløsning har du et hav af muligheder for at tilpasse vores sytem til dine behov. Du kan bl.a. printe garderobemærker og armbånd, og hvis din forretning kører med kampagner som f.eks. Happy Hour, kan dette også nemt sættes op, så du har alle salgsmuligheder åbne i din forretning.

Garderobe- og armbåndsprint

Kampagneopsætning

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Med vores kassesystem kan du nemt oprette og skanne varer med stregkoder eller PLU-numre, og takket være adgangen til backoffice kan du se alle salgsdata fra dine forretninger, ændre varepriser, ændre knapper på kassen, oprette nye medarbejdere og meget mere, uden at skulle være fysisk til stede i butikken.

Scanning af stregkoder

PLU-indtastning

Backoffice

Udvalgte kunder

the old irish pub
ringkoebing skjern museum
hvide hest logo
far til 4 logo
den graa hal
dan bo moebler logo