Betalingsterminaler til ethvert behov

Lane3000

Lane3000 terminalen er blandt den næste generation af fremtidssikrede betalingsterminaler fra Nets. Det er den perfekte løsning til forretninger med stor omsætning, der kræver både nemmere kundeinteraktion og nemmere administrationsprocesser. Terminalen understøtter kontaktløse betalinger, mobilbetalinger, en række nye funktioner og har et kompakt design, der passer til ethvert område.

Den integrerede Ingenico Lane300 betalingsterminal gør dagligdagen nemmere for forretninger med stor omsætning der både kræver nemmere kundeinteraktion og nemmere administrationsprocesser. Det nye Nets-brugerinterface sætter standarden for klarhed og enkelthed, og selvbetjeningsportalen muliggør central styring af din installerede løsning. Lane3000 understøtter desuden kontaktløse betalinger, mobilbetalinger og har et kompakt design der passer til ethvert betalingsområde. Terminalen undersøtter også Nets’ avancerede tillægsydelser såsom e-kviterringer, kortbaseret identifikation, gavekort, turistkort og fakturering i butikken.

 

Fordele ved Lane3000 terminalen:

  • Kompakt terminal, stor performance
  • Forbindes via kassesystem eller ethernet
  • Indeholder smarte features bl.a. farvedisplay med touch screen og indbygget NFC kontaktøs læser, der gør det muligt at betale kontaktløst uden PIN-kode
  • Terminalen kan opsættes med alle de kendte funktioner, bl.a. håndtering af gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, hotel & restaurant konfiguration, manuel indtastning.
Ingenico Lane3000 betalingsterminal
Kassesystem til butik
Tekniske data
Processor
Hukommelse
Display
Kommunikation
Dimensioner
Kundedel/ekspedientdel
Cortex A5
256MB Flash, 128MB RAM. MicroSD op til 32GB
2,8" QVGA (320 × 240) farvedisplay
WiFi, Ethernet, Bluetooth
180 mm × 83 mm × 43 mm (LxBxH)

Vi har betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Med vores brugervenlige, effektive og fleksible kassesystem sikres en hurtig betjening af restaurantens gæster. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Vores velfungerende, fleksible og yderst brugervenlige kassesystem sikrer en hurtig og effektiv betjening i baren. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Vores intuitive og skræddersyede kassesystemer, kombineret med vores funktionelle og stabile betalingsterminaler sikrer driften i detailbranchen.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Udvalgte kunder

the old irish pub
ringkoebing skjern museum
hvide hest logo
far til 4 logo
den graa hal
dan bo moebler logo