Betalingsløsninger på bølgelængde

Tilbehør

En god betalingsløsning er mere end blot kassesystem og betalingsterminaler. Med det rette tilbehør til din skræddersyede betalingsløsning kan du sikre driften, effektivisere din forretning og tilbyde dine kunder nye muligheder og oplevelser. Hos Way2Pay har vi alt hvad du skal bruge.

Bonruller

Bestil dine bonruller direkte hos Way2Pay, så sørger vi for at du har tilstrækkeligt og ikke løber tør. 

Bonruller
Garderobemærker til diskotek, bar og byliv

Garderobemærker

Giv dine gæster en god oplevelse, ved at opbevare deres jakker og tasker sikkert i en bemandet garderobe. Med garderobemærkerne fra Way2Pay, vil du kunne give hver gæst sit eget identifikationsnummer i et nummeret system, så både garderobe-administration og afhentning foregår smidigt og problemfrit.

Armbånd

Giv dine gæster en unik oplevelse med armbånd. Armbåndene kan bruges til alt fra adgangskontrol, happy hour, fri bar, medlemsfordele og meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Armbåndene fra Way2Pay kommer i mange farver og vha. den tilhørende printer kan de gøres unikke og midlertidige så snyd undgås.

Armbånd til diskotek, bar og byliv
Zebra ZD410 etiketprinter

Etiketprinter

Med etiketprinteren får du mulighed for at printe en lang række forskellige etiketter, labels og mærker.

Kvitteringsprinter

Den pålidelige og brugervenlige kvitteringsprinter sikrer en problemfri afslutning af betalingen i restauranten, caféen, baren eller butikken.

Kvitteringsprinter
Pengeskuffer

Pengeskuffer

Sikker opbevaring af kontanter er en essentiel del af din forretning. Med Way2Pays pengeskuffer går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. Pengeskuffen kan programmeres til at åbne via kassesystemet eller manuelt.

Stativer

Få jeres betalingsterminaler op i en passende højde ved at montere dem på roterbare og tyverisikrede stativer.

Stativ til betalingsterminal

Skræddersyede betalingssystemer og support

Way2Pay har mange års erfaring i at forsyne restaurationsbranchen med stabile kasse- og betalingssystemer. Med et indgående kendskab til branchens forskelligartede drift og behov kan vi rådgive og levere skarpe, skræddersyede løsninger.

Vi lægger vægt på at skabe nære og langvarige forbindelser til vores samarbejdspartnere. Når vi sælger et kassesystem med tilhørende betalingsterminaler er det ikke afslutningen på en handel, men starten på et tæt relation, hvor vi yder hjælp og support uden overraskende ekstra beregning.

betalingsterminal

Betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Vores software er udviklet med udgangspunkt i mange års samarbejde med travle restauranter. Gennem et indgående kendskab til driften er vi ajour med de krav, der stilles til funktionaliteten i et godt kassesystem, som kan kommunikere præcist mellem bar, køkken og gulv.
.

Nemt overblik med bordstyring

Split regninger i flere dele

Bar- og køkkenprint

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Takket være vores software- og hardwareløsning har du et hav af muligheder for at tilpasse vores sytem til dine behov. Du kan bl.a. printe garderobemærker og armbånd, og hvis din forretning kører med kampagner som f.eks. Happy Hour, kan dette også nemt sættes op, så du har alle salgsmuligheder åbne i din forretning.

Garderobe- og armbåndsprint

Kampagneopsætning

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Med vores kassesystem kan du nemt oprette og skanne varer med stregkoder eller PLU-numre, og takket være adgangen til backoffice kan du se alle salgsdata fra dine forretninger, ændre varepriser, ændre knapper på kassen, oprette nye medarbejdere og meget mere, uden at skulle være fysisk til stede i butikken.

Scanning af stregkoder

PLU-indtastning

Backoffice

Udvalgte kunder

Gastrome 1125x775 1
kronborg cafe fiskehus
1733 960x560 1
Divina 200x197 1
christiania logo
Danbo 1328x500 1
Masken bar 1448x1448 1
Kaffeblomst 1100x450 1