Betalingsterminaler til ethvert behov

Yomani

Den 2-delte Yomani er en driftssikker og hurtig terminal til butikker og forretninger med mange daglige transaktioner. Det unikke design og de smarte features giver dig en stilfuld og moderne terminal, som holder i årene frem.

Yomani har et helt unikt terminaldesign med bløde kurver, blanke overflader og med et mindre flademål end tidligere terminaler. Terminalen har et finish af meget høj kvalitet, hvilket gør den utrolig interessant for alle forretninger og butikker, der er bevidste om og interesseret i smart og moderne butiksinteriør.

 

Fordele ved Yomani-terminalen:

  • Nye og smarte features, bl.a. farvedisplay til logoer eller andre reklamer og NFC kontaktløs-læser, der gør det muligt at betale kontaktløst uden PIN-kode
  • Integreret PIN-skjuler giver en maksimal sikring mod afluring af PIN-kode. Desuden er det integrerede design garant for, at PIN-skjuleren aldrig kan fjernes, hvilket betyder øget forbrugersikkerhed
  • Terminalen kan opsættes med alle de kendte funktioner, bl.a. håndtering af gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, hotel- & restaurantkonfiguration.
Yomani betalingsterminal
Kassesystem til butik
Tekniske data
Processor
Hukommelse
Display
Kommunikation
Kortlæser
Interface
Tastatur
Batteri
Dimensioner (terminal)
”Kundedel/ekspedientdel

Vi har betalingssystemer til restaurationsbranchen og detail

Kassesystem til restauranter
Restaurant og café

Med vores brugervenlige, effektive og fleksible kassesystem sikres en hurtig betjening af restaurantens gæster. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til barer
Barer og byliv

Vores velfungerende, fleksible og yderst brugervenlige kassesystem sikrer en hurtig og effektiv betjening i baren. Alle løsninger skræddersyes.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Kassesystem til butik
Detail

Vores intuitive og skræddersyede kassesystemer, kombineret med vores funktionelle og stabile betalingsterminaler sikrer driften i detailbranchen.

Skræddersyede løsninger

Ubegrænsede antal produkter

Nem vare- og prisstyring

Udvalgte kunder

the old irish pub
ringkoebing skjern museum
hvide hest logo
far til 4 logo
den graa hal
dan bo moebler logo